luc steins

Video: international Luc Steins traint in Nederland

Handbalinternational Luc Steins traint sinds kort in Nederland. De handballer uit Voerendaal heeft Frankrijk kunnen verlaten om in de ouderlijke tuin zijn conditie op peil te houden.

Arno ter Beke (10 apr 2020)
Trucker rijdt naar Spanje over lege snelwegen: 'Heel bizar'

"De Boulevard Périphérique van Parijs is normaal een wespennest, maar nu was ik er snel doorheen. Dat gebeurt nooit, zelfs niet 's nachts", zegt internationaal chauffeur Arno ter Beke uit Geleen.

Wielrennen
Nieuw wielerevenement Nous Ventoux

Na Alpe D’huZes komt er een nieuw fietsevenement voor een goed doel. Op 20 juni is de eerste Nederlandse editie van Nous Ventoux. De deelnemers fietsen de roemruchte Mont Ventoux op.

Schietpartij Heerlen (17 mei 2019)
Verdachte schietpartij Heerlen opgepakt in Frankrijk

Een 31-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij een schietpartij in Heerlen op 17 mei is in opgepakt in Frankrijk.

Voetbalsters op jacht naar goud in WK-finale

De Nederlandse voetbalsters staan voor de grootste en belangrijkste wedstrijd uit hun leven. Alleen het is nog steeds afwachten of Lieke Martens mee zal spelen.

Oranje traint dag voor finale zonder Martens

De Nederlandse voetbalsters zijn onder grote belangstelling van de media begonnen aan de laatste training voor de WK-finale. Lieke Martens bleef opnieuw aan de kant.

Martens: 'Woensdag sta ik er weer'

Van trainen zal de komende dagen opnieuw niet veel komen, maar Lieke Martens rekent erop dat ze woensdag gewoon kan meedoen in de halve finale van het WK tegen Zweden.

Oranjeleeuwinnen naar halve finale WK en Olympische Spelen

De speelsters van het Nederlands vrouwenelftal hebben zich na een 2-0 overwinning op Italië geplaatst voor de halve finale van het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk.

Fitte Oranjeleeuwinnen willen doorstoten naar kwartfinale

De Oranjeleeuwinnen, met Lieke Martens (Nieuw-Bergen) en Dominique Bloodworth-Janssen (Horst aan de Maas) in de gelederen, willen dinsdagavond in Rennes doorstoten naar de kwartfinales van het WK.

Carmen fietst Tour de France in strijd voor gelijkheid

De 27-jarige Carmen Acampo uit Banholt gaat de uitdaging van haar leven aan. Zij rijdt in juli alle etappes van de Tour de France.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV