Arbeidsmigranten

'Charmeoffensief moet arbeidsmigranten lokken'

Om in de toekomst genoeg arbeidsmigranten naar Nederland te halen, is een charmeoffensief nodig.

Migrantenhotel Sevenum in mei klaar

De bouw van het 'Polenhotel' in Sevenum gaat voorspoedig. De eerste arbeidsmigranten kunnen over enkele maanden al op de wooncampus terecht.

Otto: 'Kritiek op Polenhotel beetje hypocriet'

Otto Work Force kan zich niet vinden in de kritiek van omwonenden van een nog te bouwen onderkomen voor 400 arbeidsmigranten in Sevenum.

'Fraude door Poolse arbeidsmigranten keihard aanpakken'

Fraude door Poolse arbeidsmigranten moet keihard worden aangepakt. Dat zegt directeur Frank van Gool van uitzendbureau OTTO Work Force, de grootste werkgever voor Poolse seizoensarbeiders.

Uitzendbureau Otto: 'Over 10 jaar uitzendkrachten uit Azië'

Over vijf tot tien jaar zijn Aziatische uitzendkrachten in Nederland hard nodig, stelt Frank van Gool van het Venrayse uitzendbureau OTTO Work Force.

Woningnood ook probleem voor arbeidsmigranten

Er moeten kwalitatief goede en betaalbare woningen voor gastarbeiders komen, vindt uitzendbureau Otto Work Force.

'Steeds moeilijker om Poolse arbeidsmigranten te vinden'

Het wordt steeds moeilijker om in Polen arbeidsmigranten te vinden voor seizoensarbeid in Nederland.

OTTO Work Force staat achter plannen over 'arbeidsrechten'

Het Limburgse uitzendbureau OTTO Work Force staat helemaal achter de Europese voorstellen om werknemers betere rechten te geven als ze in een ander land gaan werken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten