Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank Ummenthun wint LK Latje Trap

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 21:57

Frank Ummenthun heeft zich tijdens de rust van de eredivisiewedstrijd VVV - FC Groningen gekroond tot de Latje Trap-koning van Limburg.

In een vol stadion De Koel trof Ummenthun het vaakst de lat.

Opvolger
Hiermee is de in Hout-Blerick woonachtige Ummenthun de opvolger van Maikel Schuffelen uit Geleen. Schuffelen schreef in 2018 in het Parkstad Limburg Stadion de titel op zijn naam.

Lat
Vanaf de zestien meter mochten de drie finalisten hun traptechniek aan de VVV-supporters tonen. Hamdi Sadikovski uit Heerlen en Robin Deenen uit Hout-Blerick schoten allebei één keer de bal op het aluminium. Frank Ummenthun wist de lat twee keer te raken en mag de schaal mee naar huis nemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen