Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank Ummenthun wint LK Latje Trap

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 21:57

Frank Ummenthun heeft zich tijdens de rust van de eredivisiewedstrijd VVV - FC Groningen gekroond tot de Latje Trap-koning van Limburg.

In een vol stadion De Koel trof Ummenthun het vaakst de lat.

Opvolger
Hiermee is de in Hout-Blerick woonachtige Ummenthun de opvolger van Maikel Schuffelen uit Geleen. Schuffelen schreef in 2018 in het Parkstad Limburg Stadion de titel op zijn naam.

Lat
Vanaf de zestien meter mochten de drie finalisten hun traptechniek aan de VVV-supporters tonen. Hamdi Sadikovski uit Heerlen en Robin Deenen uit Hout-Blerick schoten allebei één keer de bal op het aluminium. Frank Ummenthun wist de lat twee keer te raken en mag de schaal mee naar huis nemen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen