Beiaard Frank Steijns Weert

Frank Steijns 25 jaar stadsbeiaardier in Heerlen

Musicus Frank Steijns jubileert als stadsbeiaardier van Heerlen. Hij bespeelt het carillon van de Sint Pancratiuskerk in 2020 op de kop af 25 jaar.

museum klokken weert klokkengieters (7 jul 2020)
Met 80 traptreden naar hoge expositie over klokkengieters

De geschiedenis van de klokkengieters van Weert is binnenkort op grote hoogte te bekijken. In de toren van de dekenale Martinuskerk wordt een blijvende expositie ingericht, die een relatief onbekend stukje historie blootlegt.

Beiaard Frank Steijns Weert
Stadsbeiaardier speelt verzoekjes om mensen op te beuren

Stadsbeiaard Frank Steins gaat binnenkort verzoeknummers spelen vanuit de Sint Martinustoren in Weert.

Stadhuis Maastricht
You'll Never Walk Alone te horen op Maastrichts carillon

Het carillon op het stadhuis van Maastricht heeft vrijdag meegedaan aan de actie van radiostations om het nummer 'You'll never walk alone' te spelen.

klokkenspel beiaard carillon Frank Steijns (4 feb 2020)
Klokkenspel André Rieu wordt museumstuk

Museum Klok en Peel in Asten heeft de hand gelegd op het mobiele carillon uit het orkest van André Rieu.

Limburgs volkslied klinkt tussen wolkenkrabbers Philadelphia

Beiaardier Frank Steijns liet dit weekend de inwoners van de Amerikaanse miljoenenstad Philadelphia de klanken horen van het Limburgs volkslied.

Bowie-klassieker te horen vanuit Maastrichts stadhuis

Het overlijden van popicoon David Bowie verdient een gepast eerbetoon, zo dacht de Maastrichtse stadsbeiaardier Frank Steijns.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten