Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank Lammers over stagedive: 'Het was nu of nooit'

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 7:32

De beelden van een stagedivende Frank Lammers op Pinkpop waren een hit op internet. "Ik dacht: ik sta hier nooit meer, dus het is nu of nooit."

Dat zegt de acteur dinsdagavond tegen RTL Boulevard.

Crowdsurfen
Lammers kondigde zondagmiddag als zijn alter ego Ferry Bouman uit de Netflix-serie Undercover het optreden van Rowwen Hèze op het muziekfestival aan. Daarna zong hij nog een nummer mee met de band uit America. Vervolgens sprong hij het publiek in om te gaan crowdsurfen.

Lees ook: Acteur Frank Lammers duikt publiek in op Pinkpop

Voorbereid
"Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat ga doen", vertelt de acteur uit het Brabantse Mierlo. Hij had zich zelfs al een beetje voorbereid. "Mijn dochter was erbij en die had ik al mijn telefoon en portemonnee gegeven, met het idee: als het moment zich voordoet, dan ga ik."

Pijnlijk
Zijn duik ging niet vlekkeloos. Althans, het leek erop dat de acteur niet te houden was en eerst de grond raakte. Dat was volgens hem niet het geval. "Ik ben keurig opgevangen en hing voor de grond stil. Nu ben ik nogal zwaar, dus ik zakte er een beetje doorheen." Toch verliep het niet helemaal pijnloos voor Lammers. "Ik kwam met mijn schenen op dat ijzeren randje. Dat was niet zo heel lekker."

Tot slot moest hij ook nog iets kwijt aan festivalbaas Jan Smeets. "Je mag niet meer crowdsurfen en stagediven op festivals, dus bij dezen mijn excuses Jan, maar ik moest het een keer meemaken."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen