Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank Lammers over stagedive: 'Het was nu of nooit'

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 7:32

De beelden van een stagedivende Frank Lammers op Pinkpop waren een hit op internet. "Ik dacht: ik sta hier nooit meer, dus het is nu of nooit."

Dat zegt de acteur dinsdagavond tegen RTL Boulevard.

Crowdsurfen
Lammers kondigde zondagmiddag als zijn alter ego Ferry Bouman uit de Netflix-serie Undercover het optreden van Rowwen H├Ęze op het muziekfestival aan. Daarna zong hij nog een nummer mee met de band uit America. Vervolgens sprong hij het publiek in om te gaan crowdsurfen.

Lees ook: Acteur Frank Lammers duikt publiek in op Pinkpop

Voorbereid
"Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat ga doen", vertelt de acteur uit het Brabantse Mierlo. Hij had zich zelfs al een beetje voorbereid. "Mijn dochter was erbij en die had ik al mijn telefoon en portemonnee gegeven, met het idee: als het moment zich voordoet, dan ga ik."

Pijnlijk
Zijn duik ging niet vlekkeloos. Althans, het leek erop dat de acteur niet te houden was en eerst de grond raakte. Dat was volgens hem niet het geval. "Ik ben keurig opgevangen en hing voor de grond stil. Nu ben ik nogal zwaar, dus ik zakte er een beetje doorheen." Toch verliep het niet helemaal pijnloos voor Lammers. "Ik kwam met mijn schenen op dat ijzeren randje. Dat was niet zo heel lekker."

Tot slot moest hij ook nog iets kwijt aan festivalbaas Jan Smeets. "Je mag niet meer crowdsurfen en stagediven op festivals, dus bij dezen mijn excuses Jan, maar ik moest het een keer meemaken."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen