Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank Lammers over stagedive: 'Het was nu of nooit'

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 7:32

De beelden van een stagedivende Frank Lammers op Pinkpop waren een hit op internet. "Ik dacht: ik sta hier nooit meer, dus het is nu of nooit."

Dat zegt de acteur dinsdagavond tegen RTL Boulevard.

Crowdsurfen
Lammers kondigde zondagmiddag als zijn alter ego Ferry Bouman uit de Netflix-serie Undercover het optreden van Rowwen Hèze op het muziekfestival aan. Daarna zong hij nog een nummer mee met de band uit America. Vervolgens sprong hij het publiek in om te gaan crowdsurfen.

Lees ook: Acteur Frank Lammers duikt publiek in op Pinkpop

Voorbereid
"Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat ga doen", vertelt de acteur uit het Brabantse Mierlo. Hij had zich zelfs al een beetje voorbereid. "Mijn dochter was erbij en die had ik al mijn telefoon en portemonnee gegeven, met het idee: als het moment zich voordoet, dan ga ik."

Pijnlijk
Zijn duik ging niet vlekkeloos. Althans, het leek erop dat de acteur niet te houden was en eerst de grond raakte. Dat was volgens hem niet het geval. "Ik ben keurig opgevangen en hing voor de grond stil. Nu ben ik nogal zwaar, dus ik zakte er een beetje doorheen." Toch verliep het niet helemaal pijnloos voor Lammers. "Ik kwam met mijn schenen op dat ijzeren randje. Dat was niet zo heel lekker."

Tot slot moest hij ook nog iets kwijt aan festivalbaas Jan Smeets. "Je mag niet meer crowdsurfen en stagediven op festivals, dus bij dezen mijn excuses Jan, maar ik moest het een keer meemaken."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen