Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frank Lammers over stagedive: 'Het was nu of nooit'

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 7:32

De beelden van een stagedivende Frank Lammers op Pinkpop waren een hit op internet. "Ik dacht: ik sta hier nooit meer, dus het is nu of nooit."

Dat zegt de acteur dinsdagavond tegen RTL Boulevard.

Crowdsurfen
Lammers kondigde zondagmiddag als zijn alter ego Ferry Bouman uit de Netflix-serie Undercover het optreden van Rowwen Hèze op het muziekfestival aan. Daarna zong hij nog een nummer mee met de band uit America. Vervolgens sprong hij het publiek in om te gaan crowdsurfen.

Lees ook: Acteur Frank Lammers duikt publiek in op Pinkpop

Voorbereid
"Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat ga doen", vertelt de acteur uit het Brabantse Mierlo. Hij had zich zelfs al een beetje voorbereid. "Mijn dochter was erbij en die had ik al mijn telefoon en portemonnee gegeven, met het idee: als het moment zich voordoet, dan ga ik."

Pijnlijk
Zijn duik ging niet vlekkeloos. Althans, het leek erop dat de acteur niet te houden was en eerst de grond raakte. Dat was volgens hem niet het geval. "Ik ben keurig opgevangen en hing voor de grond stil. Nu ben ik nogal zwaar, dus ik zakte er een beetje doorheen." Toch verliep het niet helemaal pijnloos voor Lammers. "Ik kwam met mijn schenen op dat ijzeren randje. Dat was niet zo heel lekker."

Tot slot moest hij ook nog iets kwijt aan festivalbaas Jan Smeets. "Je mag niet meer crowdsurfen en stagediven op festivals, dus bij dezen mijn excuses Jan, maar ik moest het een keer meemaken."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen