Overslaan en naar de inhoud gaan

Frank en Rogier helpen noodlijdende B&B in Griendtsveen

Geplaatst opmaandag 31 augustus 2020 - 11:01

In de eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma 'Frank & Rogier Checken In' wordt de noodlijdende bed & breakfast De Turffabriek in Griendtsveen onder handen genomen.

Stylistenduo Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44), bekend van Paleis voor een prikkie, helpen de eigenaren met het opknappen van de kamers, weet de lokale nieuwssite Nieuws uit Horst aan de Maas.

Tweedehands spullen
In het programma helpen de flamboyante stylisten bed and breakfasts die financieel in zwaar weer verkeren. Met tweedehands spullen geven ze de kamers een flinke opfrisbeurt en ze geven de eigenaren tips op het gebied van gastvrijheid en service.

Griendtsveen
In de eerste aflevering is bed and breakfast De Turffabriek in Griendtsveen aan de beurt. Volgens de nieuwssite namen eigenaren Marieke en Bodean de goedlopende b&b aan de Deurneseweg vorig jaar over. Ze zouden het gebouw zelf opknappen, maar door allerlei pech ligt de verbouwing inmiddels al een tijdje stil en komen er geen gasten.

De uitzending is dinsdag 1 september om 20:30 uur te zien op RTL4.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen