Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frank Demouge kiest voor amateurclub in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 30 november 2016 - 6:41

Voormalig profvoetballer Frank Demouge gaat na de winterstop zijn kunsten vertonen bij tweedeklasser RKSV Heer.

De 34-jarige spits, die in het verleden actief was bij onder andere Roda JC, FC Utrecht en Willem II trainde al een tijdje mee met Heer.

Vriendin
"Frank woont samen met een meisje uit Heer en bovendien speelt zijn schoonbroer Scott Ropers bij ons in het eerste elftal", zegt Heer-voorzitter Ruby Koenen. "Frank is iemand die zowel in als buiten het veld een meerwaarde kan zijn en hij is begaan met het lot van jonge spelers."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Maastrichtse amateurclub strikt Danny Schreurs
Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Demouge en Groenendijk: 'niets gemerkt van matchfixing'
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen