Overslaan en naar de inhoud gaan

'Foutje van Max of liet de techniek hem in de steek?'

Geplaatst opmaandag 9 juli 2018 - 15:18

Afgelopen weekend wist Max Verstappen tijdens de Grand Prix op het circuit van Silverstone zijn Red Bull-bolide niet te finishen. Zonde, volgens F1-analist en Porsche Cup-winnaar Xavier Maassen.

"Ik zat op het puntje van mijn stoel, maar helaas was het voor Max Verstappen het einde van een mooie reeks", aldus dus Maassen.

'Vreemd moment'
Wat er precies fout ging, is voor de Porsche Cup-winnaar nog niet duidelijk. "Het was een vreemd moment. Max ging vol in het gras en we zagen een grote stofwolk. Hij riep 'do I have damage' over de boardradio en een paar bochten later spint hij ineens. Heeft Max daar iets fout gedaan of heeft de techniek hem in de steek gelaten?"

Inhaalactie
Ondanks dat was het volgens Maassen een goede race voor de Red Bull-coureur. "Hij was mooi op weg en lag goed na de start op een derde plek. Daarbovenop maakte hij ook nog eens een prachtige inhaalactie, misschien wel de inhaalactie van het jaar."

'Roet in het eten'
"Helaas voor Max gooide de safetycar twee keer roet in het eten en moest hij lijdzaam toezien hoe de Ferrari's en Mercedessen hem voorbij komen."Al met al concludeert Maassen dat het een race vol spanning was. Bekijk zijn hele nabeschouwing hieronder.

Op 22 juli staat de Grand Prix van Duitsland op het programma. Deze is vanaf 15:00 uur live te volgen via het liveblog van 1Limburg.

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen