Overslaan en naar de inhoud gaan

'Foutje van Max of liet de techniek hem in de steek?'

Geplaatst opmaandag 9 juli 2018 - 15:18

Afgelopen weekend wist Max Verstappen tijdens de Grand Prix op het circuit van Silverstone zijn Red Bull-bolide niet te finishen. Zonde, volgens F1-analist en Porsche Cup-winnaar Xavier Maassen.

"Ik zat op het puntje van mijn stoel, maar helaas was het voor Max Verstappen het einde van een mooie reeks", aldus dus Maassen.

'Vreemd moment'
Wat er precies fout ging, is voor de Porsche Cup-winnaar nog niet duidelijk. "Het was een vreemd moment. Max ging vol in het gras en we zagen een grote stofwolk. Hij riep 'do I have damage' over de boardradio en een paar bochten later spint hij ineens. Heeft Max daar iets fout gedaan of heeft de techniek hem in de steek gelaten?"

Inhaalactie
Ondanks dat was het volgens Maassen een goede race voor de Red Bull-coureur. "Hij was mooi op weg en lag goed na de start op een derde plek. Daarbovenop maakte hij ook nog eens een prachtige inhaalactie, misschien wel de inhaalactie van het jaar."

'Roet in het eten'
"Helaas voor Max gooide de safetycar twee keer roet in het eten en moest hij lijdzaam toezien hoe de Ferrari's en Mercedessen hem voorbij komen."Al met al concludeert Maassen dat het een race vol spanning was. Bekijk zijn hele nabeschouwing hieronder.

Op 22 juli staat de Grand Prix van Duitsland op het programma. Deze is vanaf 15:00 uur live te volgen via het liveblog van 1Limburg.

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen