Overslaan en naar de inhoud gaan

Fout adres verdachte: rechtszaak achtervolging aangehouden

Geplaatst opwoensdag 24 januari 2018 - 16:01

De rechtszaak tegen een 26-jarige man, die vorig jaar na een wilde achtervolging op de A76 werd klemgereden door de politie, is uitgesteld.

De dagvaarding was naar een verkeerd adres gestuurd.

Het Openbaar Ministerie zou woensdag de eis bekendmaken tegen de man die verdacht wordt van poging tot zware mishandeling van verschillende personen. De man zou naar Qatar zijn gevlucht.

Lees ook: Vluchtende Volvo laat spoor van vernieling achter

Roekeloos
Op 30 maart vorig jaar maakte de verdachte verschillende Limburgse snelwegen onveilig. Vanaf Budel veroorzaakte hij verschillende aanrijdingen, maar hij bleef onverminderd hard rijden. Op de A2 bij Echt zette de politie de achtervolging in, die doorging via de A76 richting de Duitse grens. Daarbij schoot ook de Duitse politie te hulp.

Lees ook: Politie rijdt vluchtende auto klem na wilde achtervolging

Onder invloed
Vlak voor de Duitse grens werd de man klemgereden en aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen