Overslaan en naar de inhoud gaan

Foto's: Waterschap plaatst demontabele dijken

Geplaatst opvrijdag 5 januari 2018 - 9:59

Waterschap Limburg heeft vrijdagochtend op meerdere plekken in de provincie demontabele dijken geplaatst.

Dat is één van de maatregelen die het waterschap neemt tegen de hoogwaterstand. De dijken worden geplaatst in Belfeld, Well en Wanssum. In Arcen werd eerder al zo'n tijdelijke dijk gebouwd.

Piek
Waterschap verwacht dat vrijdag de hoogste piek bereikt wordt van het hoge water. De dijken blijven uit voorzorg de komende dagen staan.

Video: L1

Pompen
Ook werden er dertien pompen geplaatst bij verschillende beken om overvloedig water weg te pompen. Bovendien worden doorgangen tussen dijken afgesloten.

Lees ook: Waterschap neemt extra maatregelen tegen hoogwater

Bekijk hier meer foto's van het hoge water op verschillende plekken in de provincie.

Maas bij Belfeld.
Foto: Thomas Kusters (L1)
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen