Overslaan en naar de inhoud gaan

Foto's: stoet met kamelen trekt door hartje Maastricht

Geplaatst opzaterdag 6 januari 2018 - 20:12

Vanwege Driekoningen was er zaterdagavond een stoet met kamelen door het centrum van Maastricht.

Met muziek, herders, ezels, honden en de drie koningen op kamelen liep het gezelschap door de binnenstad, met als eindbestemming de Onze Lieve Vrouwebasiliek. Ook Jozef, Maria en het kindje Jezus ontbraken niet.

Foto: Jean-Pierre Geusens

Dorstige kameel
Onderweg werd gestopt bij een kroeg waar de koningen werden getrakteerd op een biertje. Alleen werd er niet rekening gehouden met een dorstige kameel. Die dronk het gerstenat op, nog voordat de ober het pilsje kon aanbieden bij een van de koningen.

Foto: Jean-Pierre Geusens
Foto: Jean-Pierre Geusens
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen