Gamers verkneukelen zich: nieuwe rol voor Stefanie Joosten?

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond speelt waarschijnlijk een rol in de langverwachte game Death Stranding.

Belgisch fotomodel woedend om vergelijking met Jos Brech

Een fotomodel gaat juridische stappen nemen tegen media die hem hebben vergeleken met Jos Brech, de verdachte van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen.

Amerikaans stel laat verstek gaan bij zaak-Ivana Smit

Het Amerikaanse echtpaar bij wie de Nederlandse Ivana Smit vlak voor haar dodelijke val in Maleisië verbleef, komt niet naar de rechtbank in Kuala Lumpur.

'Fataal appartement Ivana Smit gepoetst vóór onderzoek'

Het appartement in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur vanwaar fotomodel Ivana Smit van het balkon viel, werd voordat de politie technisch onderzoek kwam doen schoongemaakt door de dienstmeid.

Oriënterend onderzoek naar dood Ivana Smit

Justitie gaat oriënterend onderzoek doen naar de dood van model Ivana Smit in Maleisië. Dat heeft een woordvoerder van het Landelijk Parket vrijdag gezegd.

Belangrijke sporen lichaam Ivana Smit gaan verloren

De Nederlandse patholoog Frank van de Goot gaat het lichaam van het overleden model Ivana Smit (18) onderzoeken, al gaan er door de reis van Maleisië naar Nederland belangrijke sporen verloren.

Speurneus Savile-schandaal onderzoekt dood Ivana Smit

De ouders van het overleden model Ivana Smit hebben de wereldberoemde privédetective Marc Williams-Thomas ingeschakeld.

Crowdfunding-actie overleden model Ivana Smit geslaagd

De crowdfunding-actie van de familie van het overleden Sittardse model Ivana Smit heeft het gewenste bedrag van vijfduizend euro opgeleverd.

Crowdfunding voor extra onderzoek naar dood Ivana Smit

Met een crowdfundingsactie hopen nabestaanden van Ivana Smit uit Sittard zelf onderzoek te kunnen doen naar de dood van het achttienjarige fotomodel in Maleisië.

'Ivana was al dood voordat ze viel'

Het achttienjarige fotomodel Ivana Smit was volgens haar vader al dood voordat ze donderdag naakt omlaag stortte van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten