Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fotoboek Guy van Grinsven: vijftien jaar na 9-11

Geplaatst opzondag 11 september 2016 - 10:05

"#9-11 Eyewitness." Zo heeft het nieuwe fotoboek van Maastrichtenaar Guy van Grinsven ter herinnering aan 9-11.

Het is deze zondag precies 15 jaar geleden dat twee vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York boorden. Bijna 3000 mensen lieten het leven bij die terroristische aanslag.

Van Grinsven was destijds als enige Nederlandse fotograaf ter plekke en hij legde alles met zijn camera vast. Jaren later keerde hij terug om de plekken van toen nogmaals te fotograferen.

Tentoonstelling
Met de presentatie van het fotoboek en een tentoonstelling in de Heerlense galerie 't Blauwe Huis herdenkt Guy van Grinsen de dag die wereld schokte, en die ook op hem persoonlijk een grote indruk heeft achtergelaten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Fashionclash Maastricht lanceert awardshow
Limburgers genomineerd voor Zilveren Camera
Opening World Press Photo Maastricht druk bezocht
World Press Photo
's Werelds beste persfoto's weer te zien in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen