Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Foto: zelfgebouwde iglo trekt veel bekijks

Geplaatst opzaterdag 9 december 2017 - 17:29

Na de sneeuwval van vrijdagavond bedacht Venlonaar Yannick Stoot wel een heel creatief idee. Hij besloot in zijn eentje een iglo te bouwen.

De 3D-ontwerper greep de sneeuw aan om creatief aan de slag te gaan. De hele nacht was Yannick in de weer met een scherp en een emmer. Na ruim 5 uur hard werken stond de iglo op de Maasboulevard.

Mislukt
Het was al eens eerder voorgekomen dat de Venlonaar een iglo had willen bouwen, maar dat mislukte toen. Zaterdag stond het kunstwerk nog in volle glorie. Veel mensen kwamen even kijken of maakte een foto. Het blijft maar de vraag hoe lang er genoten kan worden van de iglo. De sneeuw was zaterdagmorgen al aan het smelten.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour

Meest gelezen