Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Foto: zelfgebouwde iglo trekt veel bekijks

Geplaatst opzaterdag 9 december 2017 - 17:29

Na de sneeuwval van vrijdagavond bedacht Venlonaar Yannick Stoot wel een heel creatief idee. Hij besloot in zijn eentje een iglo te bouwen.

De 3D-ontwerper greep de sneeuw aan om creatief aan de slag te gaan. De hele nacht was Yannick in de weer met een scherp en een emmer. Na ruim 5 uur hard werken stond de iglo op de Maasboulevard.

Mislukt
Het was al eens eerder voorgekomen dat de Venlonaar een iglo had willen bouwen, maar dat mislukte toen. Zaterdag stond het kunstwerk nog in volle glorie. Veel mensen kwamen even kijken of maakte een foto. Het blijft maar de vraag hoe lang er genoten kan worden van de iglo. De sneeuw was zaterdagmorgen al aan het smelten.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen