Overslaan en naar de inhoud gaan

Foto toegetakelde man stond op gsm ex-Bandido Anthy P.

Geplaatst opdonderdag 8 december 2016 - 6:00

De foto van een onbekende, zwaar toegetakelde man die de politie dinsdag naar buiten bracht is in 2015 gevonden op een mobieltje in de cel van ex-Bandidoslid Anthy P. uit Roermond.

Dat meldt De Limburger.

Opsporing verzocht
De politie riep dinsdagavond via het televisieprogramma Opsporing Verzocht de hulp in van het publiek om de man te identificeren. De presentatrice waarschuwde het publiek vooraf voor de 'nare foto' die vertoond zou worden. De uitzending leverde twee tips op. Die de recherche natrekt, zo vertelt een politiewoordvoerder.

Opgepakt
Anthy
P. kwam ruim een jaar geleden vrij in de Bandidoszaak. Hij werd in mei 2015 samen met een groot aantal andere leden van motorclub Bandidos opgepakt. In Opsporing Verzocht maakte de politie dinsdagavond bekend dat de verdachte in het Bandidos-onderzoek in de gevangenis in Zwaag heeft gezeten.

Liquidatieplan
In november 2015 meldde De Limburger al dat P. voor zijn eigen veiligheid niet met andere
Bandidosleden in dezelfde gevangenis mocht verblijven. De politie had informatie gekregen over plannen om P. te liquideren. Zo kwam hij in Zwaag terecht, werd destijds bevestigd. Andere Bandidos zaten daar niet gedetineerd.

Anthy P. stapte in mei 2015 uit de motorclub.

De Dienst Justitiële Inrichtingen, de politie en raadsman Bjorn Jegers van Anthy P. willen niet nader ingaan op deze zaak.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen