Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Forum voor Democratie wil zetelen in Provinciale Staten

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 13:00

Forum voor Democratie wil volgend jaar meedoen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Limburg.

Dat zegt partijleider Thierry Baudet in het L1-televisieprogramma Limbourgeois. Dat sprak hem op autobeurs InterClassics in het MECC in Maastricht.

Veranderen
"Over ruim een jaar zijn de Provinciale Staten verkiezingen, dan willen we een goed team hebben om mee te doen hier met de verkiezingen en in de provincie dingen te veranderen en te verbeteren. Nu zijn we bezig met gesprekken en trainingssessies. Ik ben heel enthousiast over de mensen hier", aldus de partijleider.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen