Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Forum voor Democratie wil zetelen in Provinciale Staten

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 13:00

Forum voor Democratie wil volgend jaar meedoen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Limburg.

Dat zegt partijleider Thierry Baudet in het L1-televisieprogramma Limbourgeois. Dat sprak hem op autobeurs InterClassics in het MECC in Maastricht.

Veranderen
"Over ruim een jaar zijn de Provinciale Staten verkiezingen, dan willen we een goed team hebben om mee te doen hier met de verkiezingen en in de provincie dingen te veranderen en te verbeteren. Nu zijn we bezig met gesprekken en trainingssessies. Ik ben heel enthousiast over de mensen hier", aldus de partijleider.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen