Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Forum voor Democratie heeft geen zin in verkiezingsdebat

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 15:16

Forum voor Democratie neemt niet deel aan de verkiezingsdebatten van L1. Het is de enige partij die verstek laat gaan.

De partij van Thierry Baudet doet voor het eerst mee aan de Provinciale Statenverkiezingen.

Onbereikbaar
Lijsttrekker Ruud Burlet van Forum voor Democratie reageert niet op uitnodigingen van L1 om mee te debatteren over Limburgse thema's. Woordvoerder Jeroen de Vries van de partij is wel bereikbaar en hij bevestigt dat Burlet niet zal aanschuiven. Ook aan een portret over de lijsttrekker wordt geen medewerking verleend, aldus de Vries. "We zien er geen meerwaarde in."

Social media
Een andere kandidaat op de lijst van Forum voor Democratie laat desgevraagd weten dat zijn partij niets wil doen met de traditionele media en alleen via social media communiceert.

Lees ook: Forum voor Democratie past Limburgse banner aan na blunder

Debatten
L1 organiseert vanaf 5 verkiezingsdebatten. Al deze debatten vinden plaats in het Gouvernement en zijn te volgen via L1 TV, L1.nl en 1limburg.nl.

11 maart om 20:30 uur: Debat Ondernemend Limburg
13 maart om 20:30 uur: Debat de Maatschappij
15 maart om 20:30 uur: Debat Burgerkracht Limburg
17 maart om 18:00 uur: Lijsttrekkersdebat
18 maart om 20:30 uur: Jongerendebat

Foto: L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen