Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortunees op stage bij Udinese

Geplaatst opwoensdag 20 maart 2019 - 19:18

Fortuna-speler Amadou Ciss is door de Italiaanse club Udinese Calcio 1896 uitgenodigd voor een oefenstage.

De Senegalese voetballer werd al langer door de club gevolgd.

Talent
De trainer van Udinese, Massimo Oddo, wilde het talent zelf in actie zien, meldt Fortuna Sittard. De Italiaanse club komt uit in de Serie A, het hoogste niveau in Italië. Op 26 maart sluit Ciss zich weer aan bij de selectie van de Sittardenaren.

International
De 19-jarige middenvelder heeft ervaring als jeugdinternational. In januari werd hij nog opgeroepen door de bondscoach van Senegal onder de 20 jaar.

Contract
Ciss tekende in augustus 2018 een contract met Fortuna Sittard tot medio 2022. Daarvoor was de speler achtereenvolgens actief bij het Senegalese FC Teungueth en bij het France FC Pau.

Lees ook: Werkvergunning rond: Amadou Ciss nu écht Fortunees

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen