Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortunees Dobos verkast naar club van vader in vaderland

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2020 - 16:18

Aanvaller Aron Dobos verruilt Fortuna Sittard voor Szeged-Csanad Grosics Akadémia.

De buitenspeler uit Hongarije keert zodoende terug naar zijn vaderland.

Vader
Dobos (20) wordt niet alleen herenigd met zijn vaderland, maar ook met zijn vader. Barna Dobos is immers manager van Szeged-Csanad. De club komt uit op het tweede niveau in Hongarije. In het afgelopen seizoen eindigde het team daar in de middenmoot, op de twaalfde plaats.

Geen doorbraak
De aanvaller tekende in 2018 een contract bij Fortuna, maar tot een doorbraak bij de Sittardenaren zou het niet komen. Dobos speelde slechts twee Eredivisie-wedstrijden en werd eerder dit kalenderjaar verhuurd aan ETO FC Gyor, een andere club die op het tweede niveau in Hongarije speelt.

Het contract van Dobos bij Fortuna liep nog twee jaar door. Of de club nog een vergoeding voor de rechtsbuiten ontvangt, is onbekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen