Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna zonder Schuurs tegen Den Bosch, Nys vraagteken MVV

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 21:38

Fortuna kan vrijdag thuis tegen Den Bosch geen beroep doen op Perr Schuurs.

De verdediger is geschorst en ontbreekt in de selectie. Hij kreeg afgelopen maandag in Waalwijk zijn vijfde gele kaart.

Behalve Schuurs en Gavin Vlijter die langdurig is geblesseerd aan zijn knie, kan Fortuna-trainer Claudio Braga beschikken over de hele selectie.

MVV
Bij MVV is Pieter Nys nog een vraagteken. Hij heeft een knieblessure, maar volgens trainer Ron Elsen is het nog niet duidelijk hoe ernstig het is. Hij is wel naar het ziekenhuis geweest voor een mri-scan, maar maandag krijgt hij een grondig onderzoek.

Elsen kan tegen Jong AZ zeker niet beschikken over Samy Mmaee. De verdediger heeft een enkelblessure. Kelechi Nwankali is terug van een schorsing.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen