Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna zonder Schuurs tegen Den Bosch, Nys vraagteken MVV

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 21:38

Fortuna kan vrijdag thuis tegen Den Bosch geen beroep doen op Perr Schuurs.

De verdediger is geschorst en ontbreekt in de selectie. Hij kreeg afgelopen maandag in Waalwijk zijn vijfde gele kaart.

Behalve Schuurs en Gavin Vlijter die langdurig is geblesseerd aan zijn knie, kan Fortuna-trainer Claudio Braga beschikken over de hele selectie.

MVV
Bij MVV is Pieter Nys nog een vraagteken. Hij heeft een knieblessure, maar volgens trainer Ron Elsen is het nog niet duidelijk hoe ernstig het is. Hij is wel naar het ziekenhuis geweest voor een mri-scan, maar maandag krijgt hij een grondig onderzoek.

Elsen kan tegen Jong AZ zeker niet beschikken over Samy Mmaee. De verdediger heeft een enkelblessure. Kelechi Nwankali is terug van een schorsing.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen