Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna zonder 'rode' Polter tegen RKC en VVV-Venlo

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 15:49

In de twee belangrijke duels die Fortuna Sittard tegen RKC Waalwijk en VVV-Venlo speelt, kan coach Sjors Ultee geen beroep doen op aanvalsleider Sebastian Polter.

De spits is door de aanklager betaald voetbal voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst vanwege zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Ajax.

Rood
De Duitser plantte zondagmiddag in de blessuretijd van de wedstrijd zijn noppen in het been van Ajacied Edson Álvarez. Na inmenging van de videoscheidsrechter stuurde scheidsrechter Dennis Higler de aanvaller met rood van het veld.

Lees ook: Fortuna verliest nipt van Ajax

Concurrenten
Fortuna, dat dertiende staat in de Eredivisie, gaat niet in beroep tegen de schorsing. Polter ontbreekt zodoende in de duels tegen twee rechtstreekse concurrenten in de strijd tegen play-offs en degradatie. Woensdag wordt een uitwedstrijd tegen nummer 15 RKC Waalwijk gespeeld, zaterdag wacht in Sittard een Limburgs onderonsje met nummer 14 VVV-Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen