Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna ziet kansen in kwartfinale beker in Kuip

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 22:59

Fortuna Sittard ziet kansen in kwartfinale voetbalbeker tegen Feyenoord.

De wedstrijd wordt woensdagavond gespeeld in de Kuip. Medio december gingen de tot dan thuis in de competitie ongeslagen Rotterdammmers in eigen huis verrassend onderuit tegen de Sittardse ploeg.

Lees ook: Fortuna verslaat Feyenoord in de Kuip

Panisch
Fortuna verloor afgelopen zondag in Doetinchem met 5-1 van De Graafschap en zal erop gebrand zijn die nederlaag snel te doen vergeten door tegen Feyenoord opnieuw goed te presteren. "Die mindere prestatie is natuurlijk geëvalueerd", vertelt Kevin Hofland, assistent-trainer van Fortuna Sittard, tegen L1. "Het is ook tekenend dat mensen daar direct panisch over gaan doen. Dat is een compliment en zegt ook hoe wij er voor staan."

De Fortunezen reizen vol vertrouwen naar Rotterdam. "Je kunt natuurlijk altijd wel een wedstrijd verliezen, maar we zijn voor geen enkele tegenstander bang", vervolgt de coach, die daaraan toevoegt met frisse moed naar de Kuip te gaan. "Wij hebben evenveel kans als Feyenoord om de volgende ronde te bereiken."

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen