Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna ziet kansen in kwartfinale beker in Kuip

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 22:59

Fortuna Sittard ziet kansen in kwartfinale voetbalbeker tegen Feyenoord.

De wedstrijd wordt woensdagavond gespeeld in de Kuip. Medio december gingen de tot dan thuis in de competitie ongeslagen Rotterdammmers in eigen huis verrassend onderuit tegen de Sittardse ploeg.

Lees ook: Fortuna verslaat Feyenoord in de Kuip

Panisch
Fortuna verloor afgelopen zondag in Doetinchem met 5-1 van De Graafschap en zal erop gebrand zijn die nederlaag snel te doen vergeten door tegen Feyenoord opnieuw goed te presteren. "Die mindere prestatie is natuurlijk geëvalueerd", vertelt Kevin Hofland, assistent-trainer van Fortuna Sittard, tegen L1. "Het is ook tekenend dat mensen daar direct panisch over gaan doen. Dat is een compliment en zegt ook hoe wij er voor staan."

De Fortunezen reizen vol vertrouwen naar Rotterdam. "Je kunt natuurlijk altijd wel een wedstrijd verliezen, maar we zijn voor geen enkele tegenstander bang", vervolgt de coach, die daaraan toevoegt met frisse moed naar de Kuip te gaan. "Wij hebben evenveel kans als Feyenoord om de volgende ronde te bereiken."

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen