Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna: Voorn transfervrij, Janssen tekent contract

Geplaatst opvrijdag 24 juli 2015 - 8:08

Ramon Voorn heeft van Fortuna Sittard te horen gekregen dat hij transfervrij mag vertrekken.

De voormalige aanvoerder heeft in Sittard nog een contract voor een jaar. Het afgelopen half jaar werd Voorn verhuurd aan VVV, maar dat verblijf werd deze zomer niet gecontinueerd. Voorn leeft in onmin met coach Peter van Vossen.

Lees ook: Ramon Voorn weg bij Fortuna

Tim Janssen
Spits Tim Janssen tekent vrijdagmiddag een contract dat hem komend seizoen aan Fortuna bindt. De komst van de 29-jarige spits hing al langer in de lucht, maar liet op zich op wachten door een extra medische keuring. De Eindhovenaar traint al enige tijd mee. Zijn officieuze debuut in het geel-groen maakte hij nog niet. Dat gebeurt mogelijk zondag wanneer Fortuna een oefenwedstrijd speelt bij Rot-Weiß Oberhausen (regionalliga).

Lees ook: Fortuna Sittard haalt Tim Janssen binnen

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-speler Tim Janssen is erbij in Oss
Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor avontuur in VS
Fortuna ontbindt contract Ramon Voorn
Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen