Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna versterkt zich op valreep met buitenspeler

Geplaatst opdonderdag 30 augustus 2018 - 20:55

Fortuna Sittard heeft vlak voor het sluiten van de markt nog een aanvaller aan de selectie toegevoegd. Het gaat om de Griek Lazaros Lamprou.

Griekse media melden donderdagavond dat de huurovereenkomst in kannen en kruiken is. Fortuna Sittard heeft de transfer inmiddels bevestigd.

Bevestiging
​Lamprou (20) wordt door PAOK Thessaloniki voor één seizoen verhuurd aan de Sittardse eredivisionist. Zijn contract bij de club uit de havenstad loopt door tot de zomer van 2020. "Ik ben echt superblij met de kans die Fortuna me geeft. Daar wil ik ze oprecht voor bedanken. Nu kan ik op het hoogste niveau in Nederland laten zien wat ik kan", vertelt de vleugelspeler.

Concurrentie
Bij voorkeur speelt Lamprou als rechtsbuiten, maar hij kan ook op de linkervleugel of als spits uit de voeten. Hij zal bij Fortuna Sittard waarschijnlijk met Gavin Vlijter en André Vidigal gaan concurreren om de derde positie in de aanvalslinie, naast Andrija Novakovich en Lisandro Semedo.

Scorend vermogen
De aanvaller beschikt, op basis van zijn eerdere prestaties, over het nodige scorend vermogen. In het afgelopen seizoen nam hij in de Griekse competitie acht doelpunten en vijf assists voor zijn rekening in dienst van Panionios, dat hem toen van PAOK huurde.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen