Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna verliest Dries Saddiki aan Willem II

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 12:08

Dries Saddiki vertrekt bij Fortuna Sittard en verkast naar Willem II.

Hij tekent in Tilburg een contract voor drie seizoenen, meldt Fortuna op de clubwebsite.

Aflopend contract
Het contract van de middenvelder bij de Sittardse promovendus liep af. Fortuna krijgt dan ook geen transfervergoeding voor de 21-jarige Tegelnaar. Saddiki was sinds 2015 onderdeel van de Fortuna-selectie.

Vaste waarde
In het afgelopen seizoen was Saddiki lange tijd een vaste waarde bij Fortuna. In de slotfase van het seizoen belandde hij vaker op de reservebank.

Lees ook: Drukke zomer Fortuna: Santos gaat, Braun blijft

Interesse​
Saddiki is de derde speler van Fortuna's kampioensformatie die bij een nieuwe werkgever aansluit. Eerder verkaste Perr Schuurs al naar Ajax en keerde Todd Cantwell terug naar Norwich City. Daarnaast is er interesse voor meerdere spelers. Fortuna nam zelf Alessandro Ciranni van MVV over.

Lees ook: Fortuna Sittard-ster in belangstelling Engelse clubs

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen