Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna verliest Dries Saddiki aan Willem II

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 12:08

Dries Saddiki vertrekt bij Fortuna Sittard en verkast naar Willem II.

Hij tekent in Tilburg een contract voor drie seizoenen, meldt Fortuna op de clubwebsite.

Aflopend contract
Het contract van de middenvelder bij de Sittardse promovendus liep af. Fortuna krijgt dan ook geen transfervergoeding voor de 21-jarige Tegelnaar. Saddiki was sinds 2015 onderdeel van de Fortuna-selectie.

Vaste waarde
In het afgelopen seizoen was Saddiki lange tijd een vaste waarde bij Fortuna. In de slotfase van het seizoen belandde hij vaker op de reservebank.

Lees ook: Drukke zomer Fortuna: Santos gaat, Braun blijft

Interesse​
Saddiki is de derde speler van Fortuna's kampioensformatie die bij een nieuwe werkgever aansluit. Eerder verkaste Perr Schuurs al naar Ajax en keerde Todd Cantwell terug naar Norwich City. Daarnaast is er interesse voor meerdere spelers. Fortuna nam zelf Alessandro Ciranni van MVV over.

Lees ook: Fortuna Sittard-ster in belangstelling Engelse clubs

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen