Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna treft Bayer Leverkusen op weg naar Eredivisie

Geplaatst opvrijdag 1 juni 2018 - 22:26

De Duitse subtopper Bayer Leverkusen is op 28 juli in een vriendschappelijk duel de tegenstander van Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt in Sittard gespeeld.

Dat blijkt uit het oefenprogramma dat de kersvers eredivisionist vrijdag heeft gepubliceerd op de clubwebsite.

Vijfde
Leverkusen eindigde in het afgelopen seizoen als vijfde in de Bundesliga. Bij Die Werkself staan met keeper Bernd Leno, verdediger Jonathan Tah en buitenspeler Julian Brandt drie spelers onder contract die mogelijk met Duitsland in actie komen op het WK.

Limburgia
Fortuna traint op 25 juni voor het eerst. Na een oefenwedstrijd tegen stadgenoot VV Sittard komt men in Brunssum in actie, waar Kevin Hoflands ex-club BSV Limburgia de tegenstander is. De Sittardenaren gaan ook nog op trainingskamp in Hoenderloo, waar tegen twee nog onbekende clubs zal worden geoefend.

Het Eredivisie-seizoen gaat op vrijdag 11 augustus van start.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen