Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-trainer Hofland begrijpt niets van videoscheids

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 9:21

Kevin Hofland heeft zondagavond na het treffen met PSV zijn onbegrip over de Video Assistent Referee uitgesproken.

"De VAR? Ik snap er niks meer van. Volgens mij is dit rood", meldt de rechterhand van hoofdtrainer René Eijer op Twitter.

Twaalfde minuut
Hofland verwijst in de tweet naar een situatie in de twaalfde minuut van de wedstrijd waarbij Fortuna-spelmaker Mark Diemers van achteren wordt neergehaald door PSV-speler Donyell Malen. De PSV'er kreeg daarvoor een gele kaart. De tussenstand was op dat moment pas 1-0 in het voordeel van de ploeg van Mark van Bommel.

Tweede gele kaart
Zeventien minuten later kwam er wel een rode prent. Fortuna-verdediger Clint Essers kreeg na ruim een half uur speeltijd zijn tweede gele kaart en moest het speelveld verlaten. Met een speler minder werd het voor de Sittardenaren steeds moeilijker om in de wedstrijd te blijven.

Na 54 minuten gespeeld te hebben verdubbelde 17-voudig international Luuk de Jong voor PSV de score. Hierna kregen de geel groenen geen vuist meer gemaakt en liep de koploper van de Eredivisie uit naar een klinkende 5-0 overwinning.

Video: L1

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen