Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 22:32

Perr Schuurs is enkele dagen op stage bij Liverpool. De 17-jarige centrale verdediger traint mee met het hoogste jeugdteam van de Premier League-club en zal tijdens enkele oefenwedstrijden in actie komen.

Dat meldt voetbalmagazine VI.

Oefenwedstrijd
Schuurs miste door zijn trip naar Liverpool vrijdagavond de oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC RIA (9-0), de amateurclub uit zijn woonplaats Nieuwstadt.

Interesse
De talentvolle verdediger, die nog een contract voor twee seizoenen heeft bij Fortuna Sittard, wordt door scouts van verschillende clubs nauwlettend gevolgd. Niet alleen Liverpool, maar ook Tottenham Hotspur, Bayern München en RB Leipzig hebben hem al bekeken tijdens enkele Jupiler League-wedstrijden. Daarnaast is PSV zeer geïnteresseerd in Schuurs.

De proefperiode in Liverpool is bedoeld als kennismaking. Over het vervolg zouden nog geen afspraken gemaakt zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Gewilde Perr Schuurs blijft definitief bij Fortuna Sittard
Ajax aast op Fortunees Perr Schuurs
Perr Schuurs bij Ajax - 1Limburg
Ophof: 'Gun Perr Schuurs tijd om te wennen aan Ajax'
Perr Schuurs verlengt contract bij Fortuna Sittard
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen