Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 22:32

Perr Schuurs is enkele dagen op stage bij Liverpool. De 17-jarige centrale verdediger traint mee met het hoogste jeugdteam van de Premier League-club en zal tijdens enkele oefenwedstrijden in actie komen.

Dat meldt voetbalmagazine VI.

Oefenwedstrijd
Schuurs miste door zijn trip naar Liverpool vrijdagavond de oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC RIA (9-0), de amateurclub uit zijn woonplaats Nieuwstadt.

Interesse
De talentvolle verdediger, die nog een contract voor twee seizoenen heeft bij Fortuna Sittard, wordt door scouts van verschillende clubs nauwlettend gevolgd. Niet alleen Liverpool, maar ook Tottenham Hotspur, Bayern München en RB Leipzig hebben hem al bekeken tijdens enkele Jupiler League-wedstrijden. Daarnaast is PSV zeer geïnteresseerd in Schuurs.

De proefperiode in Liverpool is bedoeld als kennismaking. Over het vervolg zouden nog geen afspraken gemaakt zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Gewilde Perr Schuurs blijft definitief bij Fortuna Sittard
Ajax aast op Fortunees Perr Schuurs
Perr Schuurs bij Ajax - 1Limburg
Ophof: 'Gun Perr Schuurs tijd om te wennen aan Ajax'
Perr Schuurs verlengt contract bij Fortuna Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen