Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-stadion puilt uit: kaarten voor extra vak

Geplaatst opdonderdag 26 april 2018 - 11:21

Nog eens 250 Fortuna Sittard-supporters krijgen de kans om aanwezig te zijn bij de mogelijk historische wedstrijd tegen Jong PSV, aanstaande zaterdag.

Fortuna kan tegen de Eindhovense beloften beslag leggen op promotie naar de Eredivisie én de eindzege in de Jupiler League.

Buffervak
De club maakt donderdagochtend bekend dat tickets voor het zogeheten buffervak op de Zuid-tribune, tussen het uitvak en de thuisvakken, donderdagmiddag in de verkoop gaan. Normaal gesproken worden de 250 plaatsen daar bedekt met een reclamedoek, dat bovendien dient als extra scheiding tussen de fans van de thuis- en uitclub.

Online uitverkocht
De allesbepalende wedstrijd raakte in eerste instantie online al snel uitverkocht, waardoor er hoe dan ook om en nabij de 10.000 toeschouwers in het stadion zullen zijn. Het uitvak blijft gereserveerd voor louter en alleen supporters van Jong PSV.

Update:
Inmiddels zijn de kaarten uitverkocht.

Deze week staan 1Limburg en L1 uitgebreid stil bij de mogelijke promotie van Fortuna Sittard naar de Eredivisie. Volg het laatste nieuws bij 1Limburg, bekijk de reportages op L1 of lees de perikelen van de club in de uitgebreide Fortuna-tijdlijn

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen