Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-spelers lopen risico op afwasdienst of mascottepak

Geplaatst opwoensdag 7 augustus 2019 - 16:28

Als speler van Fortuna Sittard loop je het risico om een uurtje af te moeten wassen wanneer je te laat op de training verschijnt. Dat is namelijk één van de vlakken van het 'Rad van Onfortuin'.

Spelers die te laat komen voor een training, wedstrijd of een andere bijeenkomst moeten vanaf nu hun ongeluk beproeven met een draai aan het rad.

Mascottepak
Onder meer bestaat de kans dat je als telaatkomer in het mascottepak moet kruipen of de materiaalbeheerder ondersteunt in zijn werk. "Het initiatief is voortgevloeid uit de technische staf in samenspraak met de spelersgroep. Vaak zie je dat spelers een boete moeten betalen wanneer ze zich niet aan de afspraak houden. Daar is nu iets anders op bedacht", laat een woordvoerster van de club weten.

Zondag komt de Sittardse selectie weer samen voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Heracles Almelo. Dan zal er om 12:15 uur worden afgetrapt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen