Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-speler Tim Janssen is erbij in Oss

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2015 - 15:09

Na vijf nederlagen op rij mag Fortuna Sittard op bezoek bij FC Oss proberen zich terug in het zadel te knokken.

Trainer Peter van Vossen is zich bewust van de noodzaak voor drie punten. "Ook ik weet hoe het gaat in het voetbal. Je kunt leuk en verzorgd spelen maar het gaat om de punten. In de komende vier wedstrijden moeten die gepakt worden."

Wedstrijdselectie
De Zeeuw kan in Brabant voor het eerst beschikken over Tim Janssen. De aanvalsleider behoort tot de wedstrijdselectie en kan volgens Van Vossen zo’n twintig minuten meedoen. "Voor Raymond Fafiani komt Oss nog te vroeg, maar over twee weken verwacht ik hem erbij te hebben. Dan zijn we voor het eerst dit seizoen helemaal compleet." Ook Jordy ter Borgh is weer van de partij na zijn wenk- brauwkwetsuur die hij opliep tegen Telstar. De middenvelder zou vanaf de aftrap kunnen starten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna: Voorn transfervrij, Janssen tekent contract
Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor avontuur in VS
Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard
ANP
Fortuna Sittard haalt Tim Janssen binnen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen