Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna speelt met 1-1 gelijk tegen OFI Kreta

Geplaatst opwoensdag 21 juli 2021 - 20:14

Fortuna Sittard heeft ook de tweede wedstrijd in de voorbereiding op de competitie met een gelijkspel afgesloten.

In Nederweert hielden de Sittardse formatie en OFI Kreta elkaar met 1-1 in evenwicht.

Lat
Met Felix Dornebusch onder de lat en Arianit Ferati op proef begon de Sittardse eredivisionist aan de wedstrijd. De mannen van Sjors Ultee kregen na tien minuten een vrije trap, die Zian Flemming van een meter of twintig naast het doel van Dimitris Sotiriou schoot. Een paar minuten later knalde Emil Hansson de bal loeihard op de lat.

Fortuna verspeelt voorsprong
Fortuna had de regie en kwam in de 27e minuut verdiend met 1-0 voor via Hansson. Zes minuten voor rust maakte Jonathan vanaf de penaltystip gelijk, nadat een Fortuna-verdediger in het strafschopgebied hands had gemaakt.

Veel wissels
Kreta begon met een op vier plaatsen gewijzigd elftal aan de tweede helft, maar kreeg, net als Fortuna, in het daaropvolgende kwartier nauwelijks kansen. Met nog een half uur te spelen stuurde Sjors Ultee acht wissels het veld in, onder wie proefspeler Samy Baghdadi. Kansjes waren er daarna nog voor beide teams, maar doelpunten vielen er in de tweede helft niet, al was Fortuna Sittard kort voor het einde dichtbij de winnende treffer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen