Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-smaakmaker Diemers: 'Ik wil graag een stap maken'

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 6:55

Mark Diemers weet niet of hij volgend seizoen nog te bewonderen is in het tenue van Fortuna Sittard. De middenvelder heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld en zou graag een stapje hogerop willen.

"Fortuna wil meewerken aan een verkoop en ik wil ook graag een stap maken", zei de smaakmaker woensdagavond tegen FOX Sports.

Betalen
Ploegen die Diemers willen inlijven, zullen wel de portemonnee moeten trekken. De 25-jarige Fries heeft immers een doorlopend contract in Sittard. "Ik heb nog twee jaar hierna dus de clubs zullen moeten betalen", aldus Diemers.

Langer verblijf
Toch sluit de sterkhouder, ondanks de interesse van enkele clubs, een langer verblijf bij Fortuna niet helemaal uit. "Als er iets moois komt dan gaan we weg. En als er niets komt dat in mijn straatje past, blijf ik nog een jaartje in Sittard."

Lees ook: Fortuna Sittard keert met lege handen terug uit Utrecht

99 procent
De Sittardenaren gingen woensdagavond in De Galgenwaard met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht. Ondanks de nederlaag denkt Diemers dat zijn ploeg veilig is. "Voor 99 procent. De concurrenten hebben nog een moeilijk programma en ook wij kunnen nog punten pakken in de resterende twee wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we erin blijven", aldus Diemers.

Lees ook: Smaakmaker van Fortuna wekt buitenlandse interesse

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen