Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-smaakmaker Diemers: 'Ik wil graag een stap maken'

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 6:55

Mark Diemers weet niet of hij volgend seizoen nog te bewonderen is in het tenue van Fortuna Sittard. De middenvelder heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld en zou graag een stapje hogerop willen.

"Fortuna wil meewerken aan een verkoop en ik wil ook graag een stap maken", zei de smaakmaker woensdagavond tegen FOX Sports.

Betalen
Ploegen die Diemers willen inlijven, zullen wel de portemonnee moeten trekken. De 25-jarige Fries heeft immers een doorlopend contract in Sittard. "Ik heb nog twee jaar hierna dus de clubs zullen moeten betalen", aldus Diemers.

Langer verblijf
Toch sluit de sterkhouder, ondanks de interesse van enkele clubs, een langer verblijf bij Fortuna niet helemaal uit. "Als er iets moois komt dan gaan we weg. En als er niets komt dat in mijn straatje past, blijf ik nog een jaartje in Sittard."

Lees ook: Fortuna Sittard keert met lege handen terug uit Utrecht

99 procent
De Sittardenaren gingen woensdagavond in De Galgenwaard met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht. Ondanks de nederlaag denkt Diemers dat zijn ploeg veilig is. "Voor 99 procent. De concurrenten hebben nog een moeilijk programma en ook wij kunnen nog punten pakken in de resterende twee wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we erin blijven", aldus Diemers.

Lees ook: Smaakmaker van Fortuna wekt buitenlandse interesse

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV