Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-smaakmaker Diemers: 'Ik wil graag een stap maken'

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 6:55

Mark Diemers weet niet of hij volgend seizoen nog te bewonderen is in het tenue van Fortuna Sittard. De middenvelder heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld en zou graag een stapje hogerop willen.

"Fortuna wil meewerken aan een verkoop en ik wil ook graag een stap maken", zei de smaakmaker woensdagavond tegen FOX Sports.

Betalen
Ploegen die Diemers willen inlijven, zullen wel de portemonnee moeten trekken. De 25-jarige Fries heeft immers een doorlopend contract in Sittard. "Ik heb nog twee jaar hierna dus de clubs zullen moeten betalen", aldus Diemers.

Langer verblijf
Toch sluit de sterkhouder, ondanks de interesse van enkele clubs, een langer verblijf bij Fortuna niet helemaal uit. "Als er iets moois komt dan gaan we weg. En als er niets komt dat in mijn straatje past, blijf ik nog een jaartje in Sittard."

Lees ook: Fortuna Sittard keert met lege handen terug uit Utrecht

99 procent
De Sittardenaren gingen woensdagavond in De Galgenwaard met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht. Ondanks de nederlaag denkt Diemers dat zijn ploeg veilig is. "Voor 99 procent. De concurrenten hebben nog een moeilijk programma en ook wij kunnen nog punten pakken in de resterende twee wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we erin blijven", aldus Diemers.

Lees ook: Smaakmaker van Fortuna wekt buitenlandse interesse

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen