Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-smaakmaker Diemers: 'Ik wil graag een stap maken'

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 6:55

Mark Diemers weet niet of hij volgend seizoen nog te bewonderen is in het tenue van Fortuna Sittard. De middenvelder heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld en zou graag een stapje hogerop willen.

"Fortuna wil meewerken aan een verkoop en ik wil ook graag een stap maken", zei de smaakmaker woensdagavond tegen FOX Sports.

Betalen
Ploegen die Diemers willen inlijven, zullen wel de portemonnee moeten trekken. De 25-jarige Fries heeft immers een doorlopend contract in Sittard. "Ik heb nog twee jaar hierna dus de clubs zullen moeten betalen", aldus Diemers.

Langer verblijf
Toch sluit de sterkhouder, ondanks de interesse van enkele clubs, een langer verblijf bij Fortuna niet helemaal uit. "Als er iets moois komt dan gaan we weg. En als er niets komt dat in mijn straatje past, blijf ik nog een jaartje in Sittard."

Lees ook: Fortuna Sittard keert met lege handen terug uit Utrecht

99 procent
De Sittardenaren gingen woensdagavond in De Galgenwaard met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht. Ondanks de nederlaag denkt Diemers dat zijn ploeg veilig is. "Voor 99 procent. De concurrenten hebben nog een moeilijk programma en ook wij kunnen nog punten pakken in de resterende twee wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we erin blijven", aldus Diemers.

Lees ook: Smaakmaker van Fortuna wekt buitenlandse interesse

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen