Overslaan en naar de inhoud gaan

'Fortuna sluit Venezolanen op huurbasis in de armen'

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 6:00

Fortuna Sittard zou op het punt staan om een deal te sluiten met twee Venezolaanse voetballers. Vleugelaanvaller José Bandez (18) en verdediger Rubén Ramírez (22) trainen al mee met de selectie van René Eijer en Kevin Hofland.

Volgens het Venezolaanse medium AS gaat het in beide gevallen om een huurtransfer. De twee trainen dus al mee en zouden enkel nog medisch gekeurd moeten worden, voordat de deals officieel worden gemaakt.

Talentvolle aanvaller
Vooral van Bandez wordt in eigen land het nodige verwacht. Hij debuteerde op zestienjarige leeftijd op het hoogste niveau. Dat deed hij namens Carabobo FC, de club die hij nog steeds dient. Namens El Granate kwam de tiener tot 59 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en drie assists gaf. Bandez speelde ook meerdere wedstrijden in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League.

Clubhopper Ramírez
Verdediger Ramírez begon zijn loopbaan bij Caracas, verkaste toen naar Carabobo FC, Est. Caracas en Deportivo La Guaira, om vervolgens zijn debuut als profvoetballer te maken namens Deportivo Anzoátegui. Voor die club speelde hij 36 wedstrijden, voordat Atlético Venezuela hem overnam. Namens Atlético speelde de stopper tot dusver veertien wedstrijden.

Nieuwe gezichten
De twee meldden zich op de eerste training in Sittard, net als de nieuwe gezichten Amadou Ciss (18) en Áron Dobos (18). Die laatste is een Hongaarse aanvaller die voor Dunaújváros speelt. Ciss staat al langer op de radar van Fortuna Sittard en er is al met hem gesproken over een gezamenlijke toekomst. De club heeft echter nog geen officiële mededelingen gedaan over eventuele transfers van het viertal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen