Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Fortuna sluit Venezolanen op huurbasis in de armen'

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 6:00

Fortuna Sittard zou op het punt staan om een deal te sluiten met twee Venezolaanse voetballers. Vleugelaanvaller José Bandez (18) en verdediger Rubén Ramírez (22) trainen al mee met de selectie van René Eijer en Kevin Hofland.

Volgens het Venezolaanse medium AS gaat het in beide gevallen om een huurtransfer. De twee trainen dus al mee en zouden enkel nog medisch gekeurd moeten worden, voordat de deals officieel worden gemaakt.

Talentvolle aanvaller
Vooral van Bandez wordt in eigen land het nodige verwacht. Hij debuteerde op zestienjarige leeftijd op het hoogste niveau. Dat deed hij namens Carabobo FC, de club die hij nog steeds dient. Namens El Granate kwam de tiener tot 59 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en drie assists gaf. Bandez speelde ook meerdere wedstrijden in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League.

Clubhopper Ramírez
Verdediger Ramírez begon zijn loopbaan bij Caracas, verkaste toen naar Carabobo FC, Est. Caracas en Deportivo La Guaira, om vervolgens zijn debuut als profvoetballer te maken namens Deportivo Anzoátegui. Voor die club speelde hij 36 wedstrijden, voordat Atlético Venezuela hem overnam. Namens Atlético speelde de stopper tot dusver veertien wedstrijden.

Nieuwe gezichten
De twee meldden zich op de eerste training in Sittard, net als de nieuwe gezichten Amadou Ciss (18) en Áron Dobos (18). Die laatste is een Hongaarse aanvaller die voor Dunaújváros speelt. Ciss staat al langer op de radar van Fortuna Sittard en er is al met hem gesproken over een gezamenlijke toekomst. De club heeft echter nog geen officiële mededelingen gedaan over eventuele transfers van het viertal.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen