Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna sluit trainingskamp in Turkije met verlies af

Geplaatst opzaterdag 11 januari 2020 - 17:40

Het is Fortuna Sittard zaterdagmiddag niet gelukt om het trainingskamp met winst af te sluiten. Tegen Antalyaspor werd het 2-1.

De ploeg van Sjors Ultee verbleef in het Turkse Belek voor een trainingskamp. Ultee gebruikte de wedstrijd om andere voetballers speelminuten te laten maken.

Turkse treffers
De Sittardenaren hadden tegen de Turken wel de eerste kans, maar het schot van Rasmus Karjalainen belandde op het dak van het doel. Enkele minuten later was het Antalyaspor dat een kans net voor de goal van Ažbe Jug langs zag gaan. Na een half uur spelen zette Diego Ângelo de stand op 1-0 met een vrije trap. Een minuut later scoorde Gustavo Blanco Leschuk. De ruststand was 2-0.

Aansluitingstreffer
Na de rust was het de Turkse ploeg die het doel van Jug onder vuur probeerde te nemen. Na zeventig minuten wist Fortuna weer wat meer druk uit te oefenen. Niet veel later zorgde Donkor voor de aansluitingstreffer. Hij liep bij de tweede paal tegen de voorzet van Damashkan aan. Met 2-1 moest Fortuna uiteindelijk genoegen nemen.

Fortuna hervat op 18 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen