Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna sluit trainingskamp in Turkije met verlies af

Geplaatst opzaterdag 11 januari 2020 - 17:40

Het is Fortuna Sittard zaterdagmiddag niet gelukt om het trainingskamp met winst af te sluiten. Tegen Antalyaspor werd het 2-1.

De ploeg van Sjors Ultee verbleef in het Turkse Belek voor een trainingskamp. Ultee gebruikte de wedstrijd om andere voetballers speelminuten te laten maken.

Turkse treffers
De Sittardenaren hadden tegen de Turken wel de eerste kans, maar het schot van Rasmus Karjalainen belandde op het dak van het doel. Enkele minuten later was het Antalyaspor dat een kans net voor de goal van Ažbe Jug langs zag gaan. Na een half uur spelen zette Diego Ângelo de stand op 1-0 met een vrije trap. Een minuut later scoorde Gustavo Blanco Leschuk. De ruststand was 2-0.

Aansluitingstreffer
Na de rust was het de Turkse ploeg die het doel van Jug onder vuur probeerde te nemen. Na zeventig minuten wist Fortuna weer wat meer druk uit te oefenen. Niet veel later zorgde Donkor voor de aansluitingstreffer. Hij liep bij de tweede paal tegen de voorzet van Damashkan aan. Met 2-1 moest Fortuna uiteindelijk genoegen nemen.

Fortuna hervat op 18 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen