Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard zonder sterkhouders tegen Almere City

Geplaatst opdinsdag 29 augustus 2017 - 10:02

Fortuna-trainer Sunday Oliseh kan vrijdag geen beroep doen op de Portugees André Vidigal en captain Perr Schuurs.

De talentvolle spelers hebben interlandverplichtingen, schrijft Fortuna op de clubsite.

Jeugdelftallen
Zo is de door topclubs begeerde aanvoerder Schuurs door bondscoach Maarten Stekelenburg geselecteerd voor Oranje Onder 19. Linkbuiten Vidigal moet opdraven bij Portugal Onder 20.

Vierlandentoernooi
Schuurs en zijn leeftijdsgenoten spelen op het vierlandentoernooi. Daar nemen ze het op tegen België (30 augustus), Portugal (1 september) en Finland (4 september). Technicus Vidigal reist met zijn ploeg af naar Tsjechië, waar op 31 augustus tegen wordt gevoetbald. Daarna stapt hij in het vliegtuig naar Nederland om daar tegen Oranje Onder 20 te spelen op 4 september.

De Sittardenaren krijgen vrijdagavond Almere City op bezoek. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen