Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard zoekt naar spits

Geplaatst opzondag 17 januari 2016 - 15:49

Na de puntendeling (1-1) met FC Den Bosch reist Fortuna Sittard maandag af naar Groesbeek voor de confrontatie met Achilles’29.

Twee keer eerder wonnen Groesbekenaren dit seizoen al in Sittard. Eerst voor de competitie, een paar weken later in de strijd om de KNVB Beker.

Geen mutaties
Trainer Ben van Dael kent geen mutaties in de wedstrijdselectie ten opzichte van afgelopen vrijdag. Middenvelder Youri Loen is nog niet fit genoeg om vanaf de aftrap te starten en neemt plaats op de bank. Voor Raymond Fafiani komt het duel te vroeg.

'Scorend vermogen nodig'
Van Dael verwacht wel op korte termijn over de Amsterdammer te kunnen beschikken. "Als hij goed blijft trainen zit hij volgende week bij de groep." Verder hoopt de Swalmenaar op de komst van een nieuwe spits. "Een nummer negen heeft prioriteit. In de winterstop zijn drie spelers weggegaan en er is niets voor terug gekomen. Verdedigend staat het goed, maar we hebben nog wat scorend vermogen nodig."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna mist drie krachten voor wedstrijd tegen VVV
Van Dael wil aanblijven bij Fortuna-Sittard
Gün belooft Fortuna versterkingen
Ben van Dael ontslagen bij Fortuna Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen