Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard wil niet verder met verdediger Braun

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 10:06

Fortuna Sittard wil niet verder met verdediger Christopher Braun.

De 26-jarige Duitser met Ghanees paspoort heeft wel nog een doorlopend contract voor een jaar, maar de club heeft de speler gevraagd elders onderdak te zoeken.

Afkoopsom
De zaakwaarnemer van Braun zegt op zoek te gaan naar een nieuwe club. "Maar dan moet de club geen grote afkoopsom verwachten. Dat gaat door hun gewenste tussentijds vertrek niet lukken", reageert hij. Braun kwam twee jaar geleden naar Sittard en speelde 67 wedstrijden voor Fortuna. Hij komt uit de jeugd van het Duitse HSV en speelde daarna voor verschillende Duitse clubs.

Overigens liet de club eerder deze week weten dat de verdediger niet te koop staat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen