Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard wil doorpakken

Geplaatst opdonderdag 3 december 2015 - 17:04

Fortuna Sittard beleefde een prima week na de overwinning op provinciegenoot MVV maandagavond.

Toch werd de focus al weer snel verlegd naar de tweede Limburgse derby binnen een paar dagen.

Top
Met VVV ontvangt Fortuna een tegenstander uit de top van de Jupiler League. "We zijn goed voorbereid op de kwaliteiten van VVV. Het is echter een totaal andere ploeg dan MVV. Vroeg op achterstand komen, zoals tegen MVV gebeurde, kan tegen VVV dodelijk zijn gezien hun niveau", aldus interim-trainer Jeffrey Kooistra die vrijdagavond voor de laatste keer als hoofdtrainer op de bank zal zitten. "Het is mijn laatste avond als hoofdtrainer. Ik ga er namelijk vanuit dat de club punten in mindering koste wat kost wil voorkomen."

Vankan
Kooistra kan geen beroep doen op de geschorste Jordie Briels waardoor Muhammed Mert terugkeert in de basisopstelling. "Muhammed heeft het maandagavond prima gedaan en door de schorsing van Briels krijgt hij nu opnieuw een kans. Ons strijdplan om VVV te verslaan ligt klaar. We willen nu doorpakken." Bob Vankan is weer aangesloten bij de selectie. Alleen Tim Janssen en Raymond Fafiani ontbreken nog wegens blessures. Kooistra verwacht ze voor de winterstop beide niet meer terug.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Fortuna-supporters verontwaardigd over uitspraken Cox
Fortuna krijgt meer tijd voor zoektocht naar trainer
Assistent Kooistra niet verder bij Fortuna
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen