Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard valt alsnog in de prijzen

Geplaatst opwoensdag 1 november 2017 - 13:50

Fortuna Sittard-aanvoerder Perr Schuurs en coach Sunday Oliseh hebben allebei een zogeheten Bronzen Stier in de wacht gesleept.

Schuurs werd verkozen tot beste talent van de eerste periode in de Jupiler League, terwijl Oliseh tot beste trainer werd gekroond.

Periodetitel
Daarmee houdt Fortuna alsnog eremetaal over aan de sterke eerste periode die het in de competitie afwerkte. Lang leek het erop dat de Sittardenaren de periodetitel én een playoff-ticket in de wacht zouden slepen, maar een nederlaag bij De Graafschap (2-0) gooide vorige week roet in het eten.

Dianessy
De Bronzen Stier voor beste speler ging naar Go Ahead Eagles-speler Sam Hendriks. Voor die prijs was ook Fortuna-aanvaller Djibril Dianessy genomineerd. De trainers, spelers én supporters van de Jupiler League-clubs bepaalden gezamenlijk wie als winnaar uit de bus kwam in de verschillende categorieën.

Vrijdag
​Schuurs en Oliseh krijgen aanstaande vrijdag hun bokaaltjes, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Oss. De winnaars van de Bronzen Stieren zijn automatisch genomineerd voor de verkiezing van de Gouden Stieren aan het einde van het seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen