Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard uit op Finse spits

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 11:57

Fortuna Sittard heeft de Finse voetballer Rasmus Karjalainen in het vizier om de selectie op aanvallend gebied te versterken.

De Sittardse club heeft al een aantal keer een bod uitgebracht op de 23-jarige spits, meldt Voetbal International.

Klein verschil
De huidige club van Karjalainen, het Finse KuPS, is tot nu toe niet ingegaan op de biedingen van Fortuna. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter klein. Tot het einde van 2019 heeft hij een contract bij de club uit Kuopio, die uitkomt in de hoogste divisie van de Finse competitie.

International
Vorig seizoen werd Karjalainen vice-topscorer in de Finse competitie. Hij scoorde zeventien keer in 31 wedstrijden. Daarnaast komt hij uit voor het Fins elftal. Tot nu toe speelde hij zeven interlands.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen