Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard-ster in beeld bij AZ na toptransfer

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 6:00

AZ heeft zijn oog laten vallen op Mark Diemers (25). De sterspeler van Fortuna Sittard is in beeld als opvolger van Guus Til, die op zijn beurt een toptransfer naar Spartak Moskou kan maken.

Til, aanvoerder van de Alkmaarders, heeft zelf al aangegeven de stap naar Rusland graag te maken. Spartak Moskou heeft echter nog geen akkoord bereikt met AZ over een transfersom.

Behoorlijk transferpotje
Desondanks houdt men in Alkmaar voorzichtig rekening met het vertrek van hun smaakmaker. Spartak beschikt over een behoorlijk transferpotje en lijkt niet te schrikken van het prijskaartje van Til. Hij zou tussen de tien en vijftien miljoen euro moeten kosten. De Russen hebben de middenvelder geruime tijd gevolgd en lijken vastbesloten hem vast te leggen.

Stap omhoog
Diemers staat op het schaduwlijstje van AZ. De spelmaker van Fortuna Sittard kwam vorige zomer naar de club en drukte vrijwel direct zijn stempel. In 38 wedstrijden scoorde hij acht keer en gaf hij net zoveel assists. Diemers liet gedurende het seizoen meermaals blijken dat hij graag een stap omhoog maakt, maar wil niet ten koste van alles verkassen. Zo liet hij het Roemeense Cluj onlangs nog in de kou staan, terwijl die club al akkoord was met Fortuna Sittard.

AZ heeft zich nog niet officieel in Sittard gemeld, bevestigen zowel technisch manager Sjoerd Ars als de zaakwaarnemer van Diemers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen