Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard opent eredivisieseizoen op zondagavond

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 19:45

Fortuna Sittard begint op 4 augustus om 20.00 uur in Alkmaar aan de competitie in de eredivisie. De wedstrijd tegen AZ zou die dag aanvankelijk om 16:45 uur het AFAS stadion beginnen, maar is naar de zondagavond verplaatst.

Het is voor het eerst dat een wedstrijd in de Eredivisie op zondag in de avonduren gespeeld wordt.

Europa League
AZ speelt op 1 augustus in Zweden een wedstrijd tegen BK Häcken In de voorronde van de Europa League en heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) de vraag gesteld de competitiewedstrijd tegen de Sittardse club op zondagavond om 20.00 te mogen spelen. De voetbalbond heeft dat verzoek ingewilligd.

Kwaliteit
Clubs hebben in het kader van de veranderagenda afspraken gemaakt om de kwaliteit van de Eredivisie en het betaald voetbal te verbeteren. Clubs die Europees voetbal spelen, hebben de mogelijkheid hun competitiewedstrijd naar de zondagavond te verplaatsen als ze de donderdag daarvoor een Europese uitwedstrijd hebben gehad. Zij moeten dat bij de KNVB aanvragen en de voetbalbond bekijkt per keer of zij die aanvraag op sportieve gronden honoreert.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen