Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard ontvangt steun van MVV na overlijden Ricksen

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 12:19

Fortuna Sittard heeft na het overlijden van clubicoon Fernando Ricksen een condeleance ontvangen van rivaal MVV Maastricht.

Fortuna Sittard deelde een foto van de condoleancekaart uit Maastricht op Twitter. 'Wanneer rivalititeit er niet toe doet, bedankt MVV', luidt het bovenschrift van het bericht.

Eer
De Maastrichtenaren hebben een paar steunende regels achtergelaten op de kaart aan Fortuna. 'Een icoon is jullie ontvallen, op sportief gebied maar zeker ook op maatschappelijk vlak. Jullie hebben Fernando al veel eer bewezen.'

Tribune en standbeeld
MVV doelt onder meer op de Noord-tribune die in 2014 naar Ricksen werd vernoemd. Daarnaast werd in 2018 bij de hoofdingang van het Fortuna Stadion een standbeeld van de geboren Heerlenaar onthuld.

Ricksen overleed afgelopen woensdag aan de spierziekte ALS. Hij werd 43 jaar.

Lees ook: Fernando Ricksen overleden: 'The fight is over'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen